soalan exam final aku masuk pasal fesbuk. soalan exam final korang ada ke?

  • 6
lepas neh sure semua org pulun study fesbuk, kan? ye la. sejak-sejak soalan final exam masuk pasal fesbuk. terkezut juge di kala mendapat paper td. huhu. tapi, ape yang dapat aku lihat, most of us tersenyum dengan sungguh lebarnya. ye la. penagih fesbuk la katekan. tengok je la si daus tuh. balik je dr jawab exam, tros jawab kuiz kat fesbuk. tak ke glory glory fesbuk tuh namanya? haha. kalau da namanya budak komputer, memang tak lari dari komputer jugak la. huhu.


kacak tak kacak tak? ah. yang sedang berdiri segak neh ialah my new alarm clock. like i have one before pulak, tak gitu? huhu. well, as you can see, ianya aku dapat di kfc. ops. bukan dapat. BELI ye kawan-kawan. disebabkan sikap ego dan kebudak-budakan yang sukar luput dari diri, aku beli jugak menda alah yang nampak mcm gerek gile neh. sekarang jam laptop aku ialah 5:57 PM. korang cube tengok waktu kat alarm clock aku tuh kol bape? senget kan? huhu. sakit tangan aku dok betulkan waktu sebenar. pastuh tengah aku menaip neh tetibe je dia berkokok. tak pasti la sama ada memang ada ayam sebenar dalam tuh yang berkokok ataupon pakcik kat gambo tuh yang berkokok. seram weh kalau siap nampak ekspresi muka dia berkokok. kkokokok.

enaf ah. menyampah tau lama-lama cita benda yang aku tak mampu laksanakan. so, back to my final exam question yang pasal fesbuk tuh. well, sepanjang sem neh tak penah belajar apa-apa pon tym kelas Application Development. lecturer busy la katekan. so, aku yakin gila bulih jawab semuanya tadi. tapi, betul ke tak jawapan aku tuh aku tak pasti. well, i believe that i have tried my very best. so, tawakal je la.

ukeh la. buat masa neh tuh sje. skang nak g main sorority life kat fesbuk. kan da ckp tadi. glory glory fesbuk. tanak cye. ha. da la. bai bai.

6 comments:

ketupat said...

maen g chat box ko tuh?
huu..

jam bru ko nih bak kate ac psp bru..
ebat begaye..

aming said...

lol..layout bru plop..hbat r..hahah..
weh,baek mu stdy utube plop..kkg soklan ip dia tnye cmne nk search vdeo kt utube..haha..ac beli psp ke jat?

green said...

hehe..sengal..

itisrajah said...

ejat - chatbox? hehe. nanti kendian aku letak ye. brb. banyak la dia punye psp. isk3.

amin - chntek tak layout aku? hihi. chntek ah. pasneh aku study youtube. kalau tak kuar, aku bom kau. haha.

daya - sape yang jwb soalan ad tuh semua sengal. aku skali join. ahaha.

ketupat said...

aja-cpt ja ltak..hoho

amin-ahaha..yg dlm gamba tuh r psp ny..sakit tgn kot men..

itisrajah said...

ejat - hai. kalau aku letak pon bukan kau selalu sangat shout kat situ. isk3.