anugerah bintang fofuler.

  • 2
tak tak. neh bukan nak cite pasal anugerah bintang fofuler yang ade unsur-unsur sedih tuh. aku bukan layan sangat pon anugerah tuh. sje je nak post something. mcm da lama je tak post ape-ape.

apa-apa pon, aku nak ucap takziah buat keluarga dan saudara-mara allahyarham din beramboi yang telah kembali ke rahmatullah beberapa hari yang lepas. semoga rohnya dicucuri rahmat Allah dan ditempatkan bersama-sama golongan yang beriman. insyaAllah. amin.

so. esok da start paper untuk final. kau neh, hajar. yeye o je bebual pasal final. study tak jugak. bawak beg berat dan besar ke rumah. tapi, televisyen juge menjadi pilihan. ampeh jugak kau neh hajar. memang macam tayang pipi mintak penampar, kan kau?

ukeh la. malas nak ckp banyak sebab esok da start final. kena study dulu. cume, aku nak ckp, aku rindu khairiah nazirah. kalau la kau tak xtend, khairiah. sumpah aku duduk satu kolej dan satu bilik dengan kau. hem.

ukeh la. tuh je. harap maklum. terima kasih. bai bai.

2 comments:

wafa said...

btol ke kuar soklan fb???
contoh soklan die cam ner???
soklan sal blog tak kuar??
hehehehe xD

itisrajah said...

wafa - ye. memang kua soalan fb weh. contoh dia ialah activity diagram untuk verification process. aku tatau la aku buat betul ke tak. kalau kua pasal blog, memang ari ari la aku hapdet blog neh ha. ha ha.