if we ever meet again.

  • 6
ilham tajuk post kali neh daripada lagu yang sedang syaza dengar. yes, i am currently using ejat's lappy. kat meja study ejat, kat bilik ejat dan syaza. suke je kan aku jenjalan dan lelepak kat bilik orang? da la baru balik kelas tym ujan-ujan. abes lencun aku. da la senin. da la pakai baju kurung. da la naik motor. wah! seronok je tak mandi lepak bilik mmbe. jangan tiru ye kawan-kawan. sebab orang wangi bila-bila masa macam aku je yang bulih buat. hehe.

so, pagi tadi ade kuiz OS. seperti biasa, SUCKS. dapat buat, tapi salah operasi. memang sungguh menjengkelkan la jalan kerja aku. huh! tapi, what past is past la, kan? bukan aku tak usaha langsung. bukan aku tak study langsung. well, tawakal sje la.

malam tadi MPP yang ke-8. seronok tuh biasa je. tak seronok pon biasa je. macam tade perasaan je kot. aku sebenarnya malas gile nak pegi. tapi memandangkan aku da bayar RM12, aku paksa dan gagahkan diri untuk pergi. so, there me go. hoho.

gimik majlis? ok ok je la. tade gempak sangat. aku suke lagi yang MPP-7 punye kot? lagi kelakar. tak ingat aku ade simpan lagi ke tak video yang aku rakam MPP-7 tuh. tengok ah. kalau ade nnt aku try upload kat sini. tapi gimik kali neh pon bulih tahan la. not bad. faz is a very talented girl. dia berlakon jadi mak bidan lambai lambai, gitu. memang kelas! eh eh. suka time tiga ninja joget lagu Nobody Nobody but You tuh. cutiey! gila weh gila. sengal sungguh mereka. anyway, good job, guys! MPP akan datang kitorang tade kot. in a nutshell, last night was our last night in MPP. =(

well. nak check my needy-need-to-do list :



balik uma jumpe mak mintak suapkan nasi dan cium ilham. *checked*
g rewang umah moksu potong bawang sampai tangan bau bawang tak ilang 3 hari. *checked*
g kenduri sepupu syaza kawen kat n9 tak membantu sebab tido je dalam keta. *checked*
g makan goreng pisang kat taman u dengan ayu dan ejat dan syaza dan pa'e dengan pa'e belanja serta aku makan dengan rakusnya. *checked*
g mpp kolej perdana kat dsi makan nasi tak berbaloi bayar rm12 makanan tak best tapi bantai 2 pinggan dan makan lauk tak ingat dunia dan sapu semua cenderamata yang ade atas meja bawak masuk beg. *checked*
g kuiz OS dengan penuh yakin padahal study tak abes dan jawab asal bulih hingga kecewa sebab operasi salah setelah lalai mengira konfem carry mark teruk. *checked*
g ladies day walaupon tade baju yang bertemakan purple hitam tapi kalau bulih nak rasa gempak sebab ingat nak nyanyi dan ganti pn nora jadi primadona. *unchecked*
g kenduri kawen sir firdaus kat batu pahat dan pakai baju grand grand sebab nt bulih ganti pengantin perempuan buat muka slumber duduk atas pelamin dan senyum tak ingat dunia. *unchecked*


sebenarnya ade satu lagi. final exam. tapi. who cares, kan? hahaha. *padahal dalam hati. wooo takot takot woo*

ukeh la. nak balik bilik dan mandi dan basuh baju dan sidai baju dan kemas barang-barang dan dengar syaza membebel dan tengok dayah depan laptop dan tengok ejat tdo. sampai nanti. dada didi dudu.

p/s : aku memang suka mengarang. tapi karangan aku mengarut. tak rasa macam tuh ke? pasal tuh aku cuma dapat B4 untuk Bahasa Melayu SPM 2006. harap maklum. terima kasih.

p/s/s : aku tetap nak mengaku aku pandai.

p/s/s/s : pandai menyanyah. setuju tak adi? ha-ha-ha.

6 comments:

ketupat said...

knpe msti ty adi..

itisrajah said...

ejat - sebab adi selalu setuju yang aku kuat menyayah. kau setuju aku cool. so, tak bulih la tanye kau, tak gitu? haha.

ketupat said...

cool?
g join af la weh...

itisrajah said...

ejat - yok ah join skali. haha.

Nur Su'aidah Bachok said...

sitihajar.. ;D
selamat hari jumaat kembali..
terima kasih singgah belog..
keep n touch okay ;D

itisrajah said...

nur su'aidah - sama kasih. sure we'll keep in touch. =)