suratan atau kebetulan?

  • 16
ajaib gile!
aku tatau cmne tetibe speaker kat laptop aku neh bulih berbunyi setelah sekian lama menyepikan diri.
wah!
dua rius aku teruja!
aku tak ingat bile kali terakhir dia kuarkan bunyi.
haha.

nik ckp, mungkin sebab dia datang bilik aku kot.
tapi, takkan la ade kena ngena ngan nik plak?
haish.
ngarut kau nik!

tapi aku rasa, sebab da abes data structure la.
haha.
lagi tade kena ngena.

alhamdulillah.
aku bersyukur sangat sebab skang aku bulih dgr lagi kat laptop aku gune speakernye.
kalau tak, mesti nak kena pinjam mimi punye speaker.
takpon, daya punye speaker.
takpon, gune earphone.
sesak gak kadang-kadang.
takpe.
skang da bulih.
hihi.

alhamdulillah sekali lagi.
3rd paper untuk final baru je lepas td.
kat dsi.
sejuk, ukeh?
huhu.
aku pelik cikit.
sebab tade soalan yang panjang.
cume;

PART A : True / False Questions
PART B : Objectives Questions
PART C : Structured Questions


bagus.
tak bazir mase aku ntuk berpk.
hoho.

jadi, cuma tinggal beberapa paper sje lagi.

SADAM
Network CCNA
Network
Simulation


pastuh cuti!
aku rindu gile kat Ilham.
arituh last balik, tgk dia kejap je da membsar.
dia semakin hemsem, ukeh?
dan semakin cengeng.
tapi aku suke.
sebab dia Ilham.
aku suke Ilham.

tengoklah dia neh.
=)






eh!
tak! tak!
gambar last neh bukan ilham!
neh akak ilham.
raihan.
dulu dia kecik jugak macam Ilham.
skang dia da besar.
memang gila gambar.
gila kamera jugak.
dia memang gila-gila.
pantang nampak henpon ade kamera, pantang nampak kamera.
mesti nak amek gambar.
pastuh, smua pose dia yang buat sendiri.
harap maklum.

dan.
aku selalu terpengaruh dengan gaya dia.
haha.
si gemuk!



16 comments:

LeeYa said...

alamak hajar... cute nye ilham ngan raihan tuh...

ketupat said...

ilham da mcm raihan...har har..aku pon rndu die gak..hee..eh ja, aku rse speaker kamu da bebunyi bcoz of aku da delete kfs.jpg...yakin 100%

aminx said...

smart gler pic last tuh..

pa'e... said...

cumel nye ilham tuh..sgt sukee..raihan da besar...suke tngok...

c H i k said...

haish.
ilham ni cam kakak ye
mase baby..huu

itisrajah said...

leeya - yup. mmg cute. tp raihan da kurang. suke ilham! haha. gile curang aku ngan bebudak tuh. adeh!

ejat - tak ah. ilham mcm aku. haha. kfs.jpg? nak aku translate ke kata panjangnye? huh!

aming - ye ah? mekasih. maybe sbb budak tuh mmg gile gambo kot? haha. kau nak ke? nt kau duduk gtu, aku snap. msti smart gak. aha.

pa'e - ilham tuh mmg. dulu kecik. jap gile da besar. aku pon suke! hihi. raihan tuh degil sgt. geram aku.

chik - tak ah. kakak dia yang mcm ilham. haha.

Miss Fadhilah said...

aja...smrt la gmbo raihn yg last skli..gler sempoi..hehe

itisrajah said...

fadh - haha. tau takpe! tgk ah sape yang snap. agagaga.

ketupat said...

kalo translate pon tade sape knl...hahaha

itisrajah said...

ejat - janji aku kenal. kau jangan cabar. aku buat nt!

ketupat said...

aku xcabar pon..ko j rse dicabar..

itisrajah said...

ejat - haha. peh. belagak seh ngan aku. takpe.

ketupat said...

penah pulak aku belagak ngn ko...
aku kn syg ko lbh dr segale ny..
(sbb ko r ja aku da pndai wat ayat jiwang2 nih!)

itisrajah said...

ejat - hee. aku pulak yang ngajo kau jiwang-jiwang? bukan kau terpengaruh ngan aming ke? haha.

aminx said...

bukan ko terpengaruh ngan unta ak ke?
hahaha..tetiba je..

itisrajah said...

aming - unta. unta. unta.