private number.

  • 14
sape la yang rajen sangat miskol aku pepagi bute neh.
da la private number.
ape tah masalahnye.
rupenye semalam pon dia miskol gak.
baru pasan td.
hoho.
ade stalker jugak aku neh rupenye.
tapi stalker, kalau setakat miskol, lebih baik tak payah.
aku tak gegel pon.
terketar-ketar pon tidak.
huhu.
tah hape-hape sje la.

tapi aku curious weh.
nak tau gak sape.
ape yang dia nak.
kenapa dia cume miskol je?
takot sgt ke nak ckp ngan aku?
garang sangat ke aku?
helo!
aku tak makan orang, ukeh?
especially orang yang kol.
aku cume makan orang yang main miskol-miskol je.
terutamanya yang miskol gune private numbers.
so lame!

huhu.
tapi tak kesa la.
sukati anda la.
janji anda hepi.
hoho.

well, aku sudah abes 2 paper.
oop; done. ult; done.
a few more paper to go.
malas sungguh nak stdy.
liat.
liat.

ukeh.
aku ngntuk.
tdo yok!
-_-

p/s : mama saya yang rjen tuh da siap tanda paper studentnye, ukeh? kerana itu saya sangat sayangkan mama radzi saya! =)


14 comments:

neem said...

cuba jawap je call tu sblum dia letak. biar kredit dia habis atau bill tipon dia naik. misscal sgt. chiss

*menyampah*

:D

ketupat said...

pas nih nk gune private num gak le..yok rmi2..har har..weh ja,aku pon syg mama radzi gak..agak2 die bc x blog ko nih..huu

aminx said...

hahaha..kalu dia tgk blog mu ni,mesti dia akan tgk gak blog ak..pastu mesti dia terkejut ade student cam ak..haha

ketupat said...

tade motif die nk tgk blog kamu tuh

aminx said...

bkpe xde motifnye..blog ak kn smart..mu jgn jeles sbb xde blog..hahahaha

ketupat said...

smart mnde ny..pnuh ngn kate2 jiwang+emo+luahanhati kamu saje...die pon tade blog gak..

aminx said...

mne mu tau dia xdop blog?dh mu xdop blog pom,rlax je usha blog ak..haha

itisrajah said...

neem - memang menyampah. mmg nak angkat. tp dia cume miskol kejap. tak sempat nak angkat pon. adeh!

ejat - haha. mama razi? tak bce kot. dia lecturer oop. bukan lecturer blogger.com. haha.

aming - tah ape-ape. jangan kate blog aku atau blog kau, blog ejat pon dia takkan tgk. jgn rsau ah. dia takkan tgk blog sape-sape. haha.

ketupat said...

pas nih tamo da r usha blog amin..

itisrajah said...

ejat - haha. rilek ah jat. emo plak. isk3.

ketupat said...

ne d emo...aku jus ckp je..huu

itisrajah said...

ejat - pengaruh aming ah neh kau jd emo. haha. sesuai la korang dua.

ketupat said...

byk r ko ja...

itisrajah said...

ejat - aku sorang je la. mane ade banyak. eleh!