Saje Saje Je!

  • 5


saje jek nak letak benda neh.
cambest plak.
aku amek dr fb.
then aku edit.
hoho.
addicted amat aku main game kat fb skang neh.
rosak akhlak.
kena ati-ati neh.
kang tak reti-reti nak buat keje lain pulak.

weh!
lagi 3 minggu je nak final!
buatlah aku insaf cepat sikit.
aku risau gle neh.
ngan projek banyak lagi.
sadm, simu, network, oop, ds, ape lg?
wah!
memang banyak.
gi mana ya?

ah.
arituh mase mule mule balik utm lepas cuti raya, my LAN tak bulih gune.
ingatkan rosak.
rupenye, kena ENABLE dulu la!
ceh.


so, tak perlu menggunakan device lain untuk connect to the internet.
aha.
well, ckp pasal connect, semalam bersamaan ngan ari selasa, kelas network buat amende tah namanya.
yang penting, kitorang berpeluang untuk buat LAN cable on our OWN, ukeh?
hoho.
gile memberikan pengalaman.
seronok gak.
kena buat 2 cable.
satu straight copper.
satu lagi crossed wire kot?
hoho.
alhamdulillah.
dua dua berfungsi ngan baik.
insyaAllah full mark untuk itu.
suke beta!

abang erin ckp dia rindu nak raya ngan family kat Malaysia.
pity him.
we miss him too!
da 2 tahun tak raya ngan dia.
baju raya baru pon dia tade.
wah!
sabar ye abang erin.
tak lama lagi la.
esok lusa nt abang erin mesti akan dapat raya sama sama kitorg lagi kat sini.
=)

good and happy news - kawan saya udah punya pacar!
tahniah la buat dia.
lama sungguh nak tunggu dia berpacaran.
hoho.
sama cantik dan sama padan.
harap harap mereka kekal sehingga ke akhirnya.
insyaAllah.
amin.

p/s : mesti dia sangat bahagia. oh. *jealous*

dan..
today is wednesday, 30th of september 2009.
so, i would like to wish a warm 'Happy Birthday' wish to my dearest friends.
tqot & azmah
so to both of u, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye!
hihi.

ukeh la.
nak join ejat ngan syaza makan kepek bawang dayah.
hoho.
sedap tak payah ckp!
mari!
agagagaga.

5 comments:

terry bogart said...

pasal nama ayah awak sama ngan saya..ha3..

anyway...awak punya entry page...macam entry page seseorg yg saya kenal je...namanya PINKY2..gitu..he2

itisrajah said...

terry bogart - entry page yang mane? sama yang cmne eh?

ketupat said...

weh ja..gmba ko nih sebijik secipik cam mmbe skul aku..br pasan muke korg same..ahahahahaa..aku leh lupe nk wish tqot ny beday..haha..sori ye..epi belated beday(mintak2 die tebace komen aku nih)...

itisrajah said...

ejat - huhu. aku cantik tak ejat? haha. aku rasa tqot cam tak pernah je bace blog aku. adeh!

ketupat said...

ko mmg cantek ja..tulus eklas lagi bersuluh aku ckp nih...ahahahaa...asal tqot x bace..mmg nk ne die nih...