Rindunya!!

  • 4
Hihi. Aku rindu sangat nak post guna Bahasa Melayu pulak. Ala. Aku saje ngade-ngade guna Bahasa Inggeris sebelum neh. Haha. Ala. Ape salahnye,kan? Bukan selalu pon. Aku tau Bahasa Inggeris aku sangat kelam kabut dan agak huru-hara. Tapi, aku peduli ape?? Huhu. Hari neh hari Jumaat. Hoho. Kitorg ke kelas lambat tadi. Al maklumlah sebab malam tadi tido agak lewat kerana kesibukan dengan latihan rahsia kami. Hehe. Kawan-kawan, aku sangat berseronok malam tadi. Rasa sangat bahagia bersama korang smua tau. Eheh. Berpeluh-peluh aku malam tadi. Tapi seriously, memang syok abes la. Aku tak sangke pon akan jadi seronok camtuh. Izza, kau memang sorang sifu yang sangat mantap dan bergaya. Yay to Izzah!

So, tadi kat kelas rasenye macam baru 1st time kot aku tak ngantuk or tido time Sir Oney-oney ngah mengajar kat depan. Hehe. Maklumlah. Mungkin sebab tak berapa ramai kot. Jadi tak serabut sangat. Seronok gak. Barulah tau pasal CPI tuh. Kalau tak buat revision, memang mati tatau langsung la. Ape-ape pon, Alhamdulillah sangat-sangat. Habis kelas pon agak awal. Dia pon tengok kitorg smua macam tade mood sje nak sambung lecture tuh. Bila dia tanye, kitorg cume senyum sje. Bengang gak la dia. Hoho. Agak cute jugak la Sir tuh. Oney-oney!

Ah. Anyway, Anis (member Ainun) datang bilik kami! Dan aku sangat sukakannya! Suka kat Anis tau! Dia sangat cantik + baik + cute! Hehe. Neh puji ikhlas, okay?! Tapi sayangnya, aku tak dapat nak stay kat bilik sepanjang dia ada kat KP nanti. Sebab emak telepon aku dah siang tadi. Macam suruh aku balik ngan segera. Rindu kot. Hehe. Rindu emak jugak! Tak ngape ye, Anis? Nanti lain kali datang lagi, I'll try my best to stay here with you, ye? Hehe. Si kiut tuh memang buat aku rasa geram dan macam nak smack down sje. Haha. Gurau-gurau. Takkanlah nak wat real plak. Tak sampai hati.

Oh. Sedang aku menaip-naip neh, terdengar la bunyi orang ketuk-ketuk. Must be the technician kot? Geram btol ngan insiden pagi tadi. Mase ngah mandi, bulih plak tibe-tibe dengar suara lelaki? Adui! Gawat btol. Dahlah pintu bilik air tuh tak bulih kunci. Wah! Gabra gaban la kan aku dibuatnye. Cepat-cepat aku mandi. Yang penting, wangi beb! Haha. Tuh yang pasti la. Ahaha. Nseb baik diorg tak bukak pintu bilik air tuh. Huhu.

Ah. Ukeh la. M da terjerit-jerit tuh panggil aku. Mau ajak pulang. Hehe. Kami akan pulang ke Larkin. Dan seterusnya aku pulang ke rumah aku dan dia terus ke rumah dia. Aha. Ukeh. Nanti aku sambung lagi. Chow sin chi untuk kali ini. Daa. Salam. =)


4 comments:

green said...

bhs jiwa bangsa..

yeokeehui@gmail.com said...

Good post.

Cynthia said...

Too bad I can't really read your post. I like the header quote.

itisrajah said...

daya - hehe.sesungguhnye.btui2! =)

yeokeehui - Thanks! =)

Cynthia - I'm so sorry. I like the header quote too! =)