nice song and LOL

  • 0
video

she is so mystery, i guess. bagi aku lah. sebab aku suke dgr suara dia. even though aku bukan suke sangat pon layan retis2 youtube nih. well, especially ainan tasneem tuh. haha no offense fans. eh ade ke? ye lah.. pompuan cantik mesti ada. huhu. but this one, i really like her voice. lirik dia biasa je kot. huhu. suara dia takdelah mcm woooooowwww power gile sedapnye sedapnyeeee. takde ah gtu. suara dia biasa. but i loike. oh aku cume suka lirik dia yg "laugh in acronym (LOL)" and i feel like... LOL?? haha. well, klau ade yg tau spe nama dia nih boleh ah bgtau sbb mcm teringin nak tgk klau dia ade lagu lain. thnksss

oh, baru je hbes makan ayam masak tempoyak sambil layan cite LOL. no, i mean it. the movie's title is LOL. katenye its a shortform from LOLA. lerr kurang A je pon. miley cyrus lead actor. well, takde power sangat but nice. and suke satu lagu dlm tuh. nih dia...


ok that's all LOL!

No comments: