ye, ati aku sungguh sakit. namun begitu, aku tetap nak jawab soalan internet programming esok.

  • 9
problem. masalah. biasalah tuh. mane mane pon ade je masalah. mane mane pon ade je problem. nama pon hidup. cume, tuh la. sakit dan payah kan nak hadapi masalah dan problem neh, kan kan? aku ingatkan aku da happily ever after. rupenye tidak. well, aku harus terima dengan tabah jugakla. sebab kalau aku tak terima, sape lagi yang terimakan untuk aku, kan? ho ho.

ape ape pon, aku nak mintak ampun mintak maap dari hujung rambut sampai hujung kaki kepada yang berkenaan. terima kasih la banyak banyak di atas segala kebaikan dan kesukarelaan dan kebahagiaan dan kegembiraan dan kesejahteraan yang telah kau berikan kepada aku selama neh. aku sangat amat menghargai semuanya. halalkan makan minum aku la ye. sori sangat sangat.

well, aku doakan yang terbaik untuk kau. semoga kau sentiasa bahagia bersama orang yang kau sayang sangat tuh. and, may Allah bless you. insyaAllah. amin. =)

9 comments:

aminx said...

xabis2 ag ke prob mu tuh?

itisrajah said...

amin - blom ah. makin bertambah gamaknye. tanak tolong selesaikan ke? isk3.

aming said...

mcm mne nk slsaikn mu asyik brhsia j smpi abis..

boss said...

ermm.. macam problem cinta jek..

@itisrajah hari tu minta tukar link kat blog saya jum.. kat sini --> http://www.hujanbatu.com/free-backlinks-do-follow/

Syaza Azman said...

sabe ye syg.
masalah tidak pernah senyap.
sentiase ade jek an.
neh satu persedian tok kite hadapi mase akan datang. =)

Syaza Azman said...

ade lagi nak kasi tahu.cantik fav icon ko.hahaha.=D

pa'e... said...

lme x ngomen...uhuhuhu...
saba yek cik aja...
pedulik la org maw ngompat ape pon...
yg penting kite eklas trime pemberian org dan org yg beri tuh pon kne la eklas untok menolong an???..
pemberian yg eklas taperlu ungkitan d belakang ari an???...lalala~
ukeh mntak mahap klu ngomen ku ineh ngarot na...wakakaka...

impish_yatie said...

ja'a...asl ko ni??putus centa ke??cite ar!!huhuhuhu

itisrajah said...

amin - ha ha. mestilah kena berahsia. baru nampak macam gempak, tak gitu? ehe.

boss - tade la cinta mane pon. he he. ukeh. nt tukar-tukar link ye. thank you! =)

syaza - thank you, awak! tuh la. masalah di mana-mana je. isk3. favicon? yakin ke ianya cantik? ha ha ha.

pa'e - pa'e! tuh ah. lama kau tak komen kat sini. rindu seh! btol tuh ape kau ckp pa'e. takpe la. aku rase dia ikhlas. aku je kot yang belom cukup ikhlas. lepas neh kena lebih ikhlas la nampaknye. he he.

yatie - ha ha. tuh ah, putus cinta neh. tanak cite, nak iwan je. ha ha ha. ukeh joke.