i got two same awards from two different friends and guess what? WHAT?

  • 4
ofkos, i like it. love it. live it. ukeh melampaui. i just, suke sangat. ye la. lama da tak dapat award. skang da dpt, terubat rasa rindu mendapat award drai kawan-kawan blogger yang menghargai perjuangan aku dan kecekalan blog aku neh.

hehe. so, i got the award from yati and eppiey. yati is my friend which i first met mase kat plkn. i was in delta and she was in charlie. we get quite close until now pon sebab dia cute dan cantik. aku kan suke kawan ngan orang yang cute-miut dan cantik-cantik je. ye la. sebab yang tak cantik kan busuk. huhu. ukeh tipu je. aku kawan ngan dia sebab dia kawan aku la. and, thanks, yati for being such a lovely friend for all these years. =)

and for eppiey. i am currently his section mate, course mate, college mate, faculty mate, cafe mate, soul mate. eh. yang soul mate tuh tersilap taip dan tak bulih backspace. hehe. gurau je. tade la sampai soul mate. eppiey pon seorang yang baik. and a secret he once told to my friends - aku akan jadi seorang ibu yang tradisional kelak. eppiey ibu tradisional tuh macam siape dan macam mane? hehe. well, aku harap ibu tradisional tuh ibu yang baik-baik ye. kalau tak, mcm aku ckp, aku bom kdoj time kau sedang nyenyak tidur.

ukeh. so, this is the award. so likey!


thank you yati and eppiey. =)

ukeh. so, the award datang bersama beberapa undang-undang atau nama lainnya peraturan, kan? aku power translate english to malay lepas buat tugasan komunikasi berkesan baru-baru neh. hehe. ukeh. neh udang-udang di sebalik batu nye : -

  1. Thank & link the person that gave you award.
  2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
  3. Contact the bloggers and let them know they've won the award.
  4. State 7 things about yourself.
sumpah malas nak translate. aku tiru dan tampal je kat sini. mudah, bukan?

  1. well, once again, thank you yati. thank you eppiey for the award.
  2. i would like to pass award neh kepada 10 orang je:

ukeh. done contact mereka. so now. i am going to tell you 7 things about me; randomly. da bulih amek pensel dan kertas kosong. jangan lupa catat ye kawan-kawan. hoho.

  1. aku seorang yang sangat membosankan.
  2. aku seorang yang sangat sukakan kelabu. eh. tak. cintakan kelabu.
  3. aku seorang yang sangat kuat tido dulu tapi sekarang makin kuat tido.
  4. aku seorang yang sangat setia kepada ehem ehem dan ehem ehem dan emak dan abah dan kawan-kawan dan kelabu dan tomyam dan grey dan well, semua yang aku rasa nak setia la.
  5. aku seorang yang sangat rajin dalam membasuh baju tapi kalau baju banyak aku jadi tak rajin dengan terlalu tiba-tiba.
  6. aku seorang yang sangat sukakan snow white sebab dia punye rambut kaler hitam macam aku, cantik macam aku, berseri macam aku, bersinar macam aku. pokoknya, snow white itu aku. ukeh yang tuh tipu makruh.
  7. aku seorang yang sangat tak sabar untuk kahwen eh tak yang neh bukan aku. aku cuma sangat tak sabar untuk menghabiskan ayat-ayat terkahir aku utk entri neh ukeh da abes.
eh. belom lagi. hehe. well, tuh je la yang aku nak bgtau. well, to dayah and xy, mahap la ye. aku baru je nak post entri neh. sje gebang dulu pasal awardnye. hehe. ukeh. bai bai.

4 comments:

Nur Su'aidah Bachok said...

dear... sy sudah buat ini..
nway tanx yaaa.. ;D

http://kupasrah.blogspot.com/2010/03/beautiful-blogger-award.html

EpPieY said...

lalala~..

ibu yang tradisional...

siti sarah binti lokman said...

oit..
mne???
aku nk blog cntk gak..
aku tawu blog aku terbaik dari ladang..cpt ekh..

siti sarah binti lokman said...

kak...
blog aku...