selamat hari raya haji.

  • 7
rindunye kat my dear blog!
kalau cuti, mmg la susa nak on9.
bukan ape.
malas menjadi-jadi.
sebab rumah tuh kan heaven.

"Rumahku, Syurgaku."

aha.
first skali, Selamat Hari Raya Aidiladha, semua!
sedar tak sedar, kita da berada dalam bulan Zulhijah pon.
kejap je.
tak lama lagi da masuk Muharam.

siang tadi, satu hari tolong mak kat dapur.
penat?
agak ah.
nganyam ketupat dengan yakinnya.
sejak nganyam ketupat ramai-ramai kat KP ari tuh, suda semakin memberangsangkan skill aku.
hehe.
thanks to kawan-kawan yang sangat banyak membantu.
seronok.

dan sekarang sedang mengalami sakit perut terlampau.
masuk ari neh, da 3 ari, ukeh?
sakitnye macam..
macam..
macam-macam ada la!
yang penting sakit.
tatau nape.
doa la semoga aku cepat sembuh, ye?

banyak je nak cte sebenarnya.
tapi, malas rasanya nak cte panjang-panjang skang.
my mood is at the bottom of a cup.
sebab sakit perot la.
neh pon merajinkan diri membuka laptop sendiri.
cuti neh banyak gune laptop sarah je.
sebab keyboard dia best?

korang suke tak tengok sehati berdansa?
aku pon biasa-biasa je.
tade la suke.
dan tade la tak suke.
ape-ape je rancangan yang malaysia buat, aku sokong je.
huhu.
ah.
anyway, aku tade la ikut diari dorang.
ape yang diorang buat ari-ari.
aku cume tgk siaran ulangan je.
hehe.
and.
i love sazzy n her husband.
diorang sweet wife and husband seh.
and they dance very well.
tapi untuk vote - SORRY!
hihi.

penah dengar satu site nama 'Eversite'?
aku pon baru 1st time dgr.
usha-usha jap.
katenye.
that site is an Asian sharing community.
tak brape paham ape yang bulih dibuat dalam tuh.
tp, kalau nak tau, g la usha-usha.
cmbest je.
klik je sini untuk terus ke Eversite.

i miss leeya so much.
tatau bile nak g uma dia.
mase cadang-cadang tuh ari, tatau pulak hoki tuh ade tempat kosong and i am the one who will be fit in it.
so, how now?
takpe.
i'll try my best untuk cari ari untuk ke uma dia.
hem.

ukeh la.
tak tahan da sakit perot neh.
mau tdo dulu.
harap-harap esok elok la.
eh.
esok raya la!
=)

7 comments:

aminx said...

eversite tu site mmber on9 gaming ak :D
ak msuk ari tuh tgk byk gop mnde2 yg leh download..
ksimplnnya,mcm da agak luas r site tu tersebar..hebat2 ..

itisrajah said...

aming - oh. kau da tau rupenye. nape tak penah bgtau pon? isk3.

green said...

g berak..

green said...

g berak..

itisrajah said...

daya - berak? haish. da la. tapi tak memabik pon? isk3. aku rasa sebab rindu kau la. haha.

meself,Ms Fint said...

salam iduladha gak.. grr.. wish delay.. haha beloger tegar laa konon nyee :P

itisrajah said...

msfint - haha. tegar sangat la tuh.