Hajar Lokman atau Siti Hajar Lokman?

  • 4
tatau nak rase ape.
cume, no wonder la aku tertanya-tanya sebelum neh nape orang neh add aku?
padahal aku tak kenal dia pon.
siap bagi confirmation yang aku neh relative dia lagi which i have never confirm yet.
and of course i will not.
sebab kitorg cume sedara sesama islam je kot.
huhu.

i am talking about a man kat facebook yang add aku tak barapa lama dulu.
but then, ari neh bukak facebook, nampak neh.



memula aku ingat tuh aku.
without my 'SITI'.
haha.
aku mmg tak berapa suka nama siti tuh.
tapi, yang tuh memang bukan aku.
so, aku rasa, da terjawab la segala persoalan aku.
maybe dia nak add 'Hajar Lokman' yang tuh.
tapi ingat aku la Hajar Lokman yang dia kenal kot?

ugh!
tertekan aku.
tgk kat friend requests.
jumpe neh.


cube la tgk ape persamaan gambar neh ngan gambar atas.
and bulih guess sape 'Mutual Friend' tuh.
huhu.

dan.
bukan tuh sje.
ade lagi 2 friend request dari saudara mara mereka.
haish.
dorang da tersalah orang neh.
adeh!
takpe la.
yang penting diorang da jumpe pon 'Hajar Lokman' yang sebenar.
huhu.

4 comments:

cyza said...

Fuh...itu tandanya ada peminat...
suka ke tak?

meself,Ms Fint said...

tak brape nmpak gmba tu.. kesimpulannye ni hajar lokman ke siti hajar lokman ? ha! ok jgn jwb :P

terry bogart said...

aku cadang ko guna je lokman hakim..macm cool je.. (ha3..nama aku..muahaha)

itisrajah said...

cyza - haha. peminat? suka? biasa je. =)

msfint - haha. apsal jgn jawab pulak? haish. pelik-pelik je.

terry bogart - kau la lokman hakim eh? ceh! tanak aku!