cinta itu bulih diumpamakan bagai makan sambal belacan.

  • 10
nak kata suka pon tidak.
nak kata benci pon tidak.
kang kalau aku kata aku tade perasaan, bengang pulak.
susah da jadinya.
tapi memang betul pon.
aku HEARTLESS.
memang totally out of feeling la.
tade rasa ape ape da.
huhu.

this is random.
bukan khusus untuk sesiapa.
nanti ade pulak yang terasa.
malas aku nak layan.
cume, terkilan je.
sebab kadang kadang aku rasa macam ******.
huhu.
ah?
memang?
oh.
bagus la kalau memang.
ade aku kesah?
huhu.
kesa la jugak!

kau ape tau?
kau ape rasa?
kau ape buat?
kau ape tanggung?
kau cume tau pasal kau dan kau dan kau dan kau dan kau.
kau itu, kau ini, kau situ, kau sini, kau je la!
semua kau.

it is all about YOU!!

*demn*

hish.
mencarut sje aku neh.
ili baru lepas call.
rindu ili!
huhu.
dia kata dia pon suke tengok bulan kat celah pokok.
cantik amat!
kan besh kalau dapat tgk bulan kat celah pokok sama sama dengan ili.
hem.

korang..
korang penah rasa dikhianati tak?
kalau penah, sakit tak?
kalau sakit, ape yang korang buat?
korang maafkan tak orang yang mengkhianati korang tuh?
aduh.

takpe la.
jangan pergi kepada mud tidak gembira.
nanti aku tido awal kang.
huhu.
well, aku kerap gak tdo lewat skang.
padahal bukan study pon.
menyanyah je lebih!
tah ape la nak jadi aku neh.

ah.
ukeh la.
tatau nak bebel ape sbnarnya.
dan aku tade gambar yang best untuk share.
so, till then!

p/s : meh la datang kp malam neh. ade jamuan raya. ketupat banyak! lemang pon banyak! moh la beramai ramai! =)

10 comments:

green said...

ingatkan kisah cinta kat blog sorg ni..
yg ak srh ko bace tu..

huhu..
ak sungguh mentah~

*br sedar*

aminx said...

oh..dikhianati? ak acap kali dh kene...sejak skoloh rendoh ag..huhu..
rlax dh r..

tp kalu mu rsa puas dh tgk bulan,cuba r tgk matahari plop,xppom tgk planet pluto ke..haha

muahahaha.. said...

aja gtau ak apa ko dh wt smlm??????

ketupat said...

weh aja...sian kamu..ta dpt mkn kepci..hee..(out of topic)..
sok rabu yok r...hee

itisrajah said...

daya - aku pon mentah daya. sebab tak pernah berjaya dalam percintaan. haha.

aming - tuh skola rendah. skang tak, kan? eh. mane bulih busan tgk bulan. nak tgk zuhal ah. yok?

nik - semalam? aku tidur je. nape? agagagaga.

ejat - tuh la pasal. kempunan aku. rabu eh? janji? isk3.

Anonymous said...

hajar... aku tak dikhianati tapi aku rase aku dalam posisi mengkhianati...

ntah.. aku ta tau

aku ta bersalah

demm...

iLi...

*maLeh na sign in la

itisrajah said...

ili - la. kau ke? haish.kalau da kau yang mengkhianati, maknenye kau bersalah la tuh. nape kau kata tak bersalah plak? dan, nape kau mengkhianati, ili?

ketupat said...

tamau la saye berjanji ngn kamu..susa kalo xdpt..ehehehee..

itisrajah said...

ejat - hihi. tapi da dapat kfc. =)

ketupat said...

i know