Eh. Time Bulan Puasa Pun Mau Bikin Bengang.

  • 7
Hem. Susah kalau cakap dengan orang yang tak paham bahasa. Tetibe nak melenting. Macam nak cari gado. Tuduh tak pasal-pasal. Rasa macam nak smackdown sampai keluar taik gigi. Eh. Bengang aku! Tak paham-paham. Tak reti nak mengalah. Bile aku mengalah mule la cakap bukan-bukan. Wah! Nak bukak puasa la! Sebab bengang sangat neh! Huhu. Sabo. Sabo. Inikan bulan puasa. Harus tabah. Dia memang cmtuh. Pengecut!

Ukeh la semuanya. Aku prefer untuk wish Selamat Menjalani Ibadah Puasa kat korang masa puasa yang ke-2 neh. Sebab aku suke no 2. Hoho. Marilah kita sama-sama menahan tahan dan lapar dan sabar bulan neh. Berkahnya semoga sampai kat kita ye? =)

7 comments:

EpPieY said...

pandai plak ko smack down...

itisrajah said...

eppiey - haha. kau nak try tak eppiey?

ketupat said...

ini bkn tyme ari ahad tuh ke?
ko marah aku k ja..
hehe

itisrajah said...

ejat - hahaha. takkan la i nak marah u pulak. i kan sayang u. muah. muah. gile les tak aku? huhuhu.

ketupat said...

hish..seram lak aku

itisrajah said...

ejat - hahahahahaha. tau takpe! aku pon seram weh!

ketupat said...

di bolan pose nih seb bek tade mnde2 tuh...jge2 ja