Ping - Key. E - Yuw! Haha.

  • 7
Ukeh. Tajuk memang tah ape2 la. Aku tau itu. Tapi aku peduli ape. Huhu. Aku sangat penat ari neh. Bukan aku sje. Kawan2 sekelas juge, rasenye. Hoho. Da la tym kelas kol 5-7 td petang aku ganyak tido dalam kelas. Huhu. Sampai tersengguk2 aku. Memang ngantuk + letih yang tidak tertahan. Lecturer aku siap bulih hurai berjela-jela pulak. Lagi berjela-jela la mimpi aku. Huhu.

Yang penting, aku pkai baju pink ari neh. Eh. Baju putih + bunga pink + daun ijau + tudung pink(tudung Daya - my rumet). Terasa ayu gtu! Aww! Haha. Gedik juge aku neh kdg2. Huhu. Banyak gambo yang Accy tolong tangkapkan. Cume ade satu dalam simpanan. Tadi nak mintak dia, tdo plak budak tuh. Penat sgt la tuh. Sian si kecik yang chumey itu. Isk3.

So, gambo serba ping tuh cume ade satu aku lampirkan dalam post neh. Kat bawah skali tuh. Gambar yang atas2 drpd yang ping tuh, gmbo semalam. Mase g jusco ngan Fadh dan Pa'e. Kami makan di Johnny. Sedap? Agak ah. Kenyang. Pa'e dapat title baru. Red Ranger! Kenapa? Ah. Lihat. Teliti. Dan tentukan. Serta fahami keadaan dia. Haha. Mahal tuh beb. Aku yang pilihkan. Pewwit! Ukeh la. Aku ngntuk. *heck - tick!*








Aku rindu my Pinky. Shhhh. Jangan bgtau dia!

7 comments:

cHik said...

NICE!!! =)

AkuAyie said...

red ranger..sbb jam tu kot.. hahaha...

x kire.. aku nk gitau pinky gk...
wakaka~

cHik said...

Baju baru?huuu..nk pinjam!!!

cHik said...
This comment has been removed by the author.
itisrajah said...

cHik - nice? haha. thank you. thank you. mau pinjam? tnggu aku da pkai 222 kali baru aku bg pinjam. haha!

AkuAyie - ye betul! memanglah kerana jam merah itu. tapi aku tade sediakan ape2 adiah plak. lain kali la ye. hehe. bgtau pinky? jgn ah. nt kau x ayu da. cmne? huhu.

pa'e... said...

owh...time kaseh siti hajar sbb pleh kn kaler merah tuh...klu tdk pasti gelarn red ranger tuh sy x dpt kn?..kn?..kn?..

itisrajah said...

pa'e - hehe. iye pa'e. sme kasih. kamu memang sentiasa menjadi red ranger saya. *wink*