Raja Lawak Musim Ke-3.

  • 8




Ah. Aku bukan suka sangat pun tgk Raja Lawak Astro tuh. Xikut pon. Kadang2 sje kalau aku balik uma, baru aku tgk. Kadang2 la. Kalau rase nak tgk sje aku tgk. Tp bile tym Amir (I'm sorry) yang perform, mmg mati aku xlyn la. Huhu. Bukan ape. Dia tuh macam agak syok sendiri la. Ukeh. Aku bukan tgk Raja Lawak Astro peringkat akhir malam tadi. Aku cuma tgk kejap mase ngah makan tengahari / petang ngan Ainun dan Pa'e kat cafe Pak Cik Jamil tadi. Sambil2. Lawak gak si Sepah tuh. Kire memang kena la ngan peringkat akhir. Memang lawak hbes. Naseb baik aku makan xtersedak.

Yang aku menyampah, si Amir la. Tah ape2 sje la lawak yang dia buat. Memang gile2 syok sendiri. Aku rasa kalau lawak cmtuh, aku pun bulih buat. Aku bukan ape. Cume aku macam kesian pulak kat Amir tuh. Jadi bahan ketawa orang sje. Huhu. Xngape la Amir. Kau da sampai akhir pun kau da kire hebat gak ah. Xpe2. Teruskan usaha.

Aha. Tapi, ape2 pun, pemenang atau juara Raja Lawak Astro musim ke-3 telah dirangkul penuh oleh kumpulan Sepah. Hoyeh untuk kumpulan Sepah! Korang wat keje yang sangat baik! Hoho. Walaupun itu 2nd tym aku tgk diorg perform. Huhu. Ah. Yang gaban lawak, mase si Nabil, Johan, ngan Zizan wat lawak. Hui. Memang lawak abes. Tak tahan bile dorg nyanyi lagu Wonderpets macam nyanyi lagu rock. Ade ka patut? Huhu. Tp diorg memang lawak la. Suke2!







Ukeh. Skang nak sambung wat assignment. Hui!

8 comments:

Aftitah said...

waghh,,
nyampah juge same amer..
aahahah..
x rase nk ketawa langsung..
rase pelik adela..
ahaaha

itisrajah said...

haha.
tau xngape.
tp.
kadang2 mcm sian plak kat dia.
isk3.

purm orked said...

lov zizan..mich johan n now,,,like sepah...huhuhuhu...

itisrajah said...

huh?
i like amir!
muahahaha.

Anonymous said...

ha2..
kte mmg sgt2 ske sepah..
sjk dr ujibakat lg kte tgk..
sepah mmg sgt mnyrlah..
ske sgt!
tiap2 mggu xprnh pn di0rg xlwk..hu2..

Anonymous said...

mar~~

ha2..
kte mmg sgt2 ske sepah..
sjk dr ujibakat lg kte tgk..
sepah mmg sgt mnyrlah..
ske sgt!
tiap2 mggu xprnh pn di0rg xlwk..hu2..

mardhiah said...

eh s0ry trsilap anta k0men 2 y jdk bnyk 2..
hu2 malu2..

hmm..
ha2..
kte mmg sgt2 ske sepah..
sjk dr ujibakat lg kte tgk..
sepah mmg sgt mnyrlah..
ske sgt!
tiap2 mggu xprnh pn di0rg xlwk..hu2..

itisrajah said...

haha.
mar..mar..
xngape.
it's ukeh.
sepah?
bulih la.
mase final tuh gempak gak diorg.
ari2 lain dorg ukeh2 sje.
eh.
tp..
amir mar lg hebat la!
cayalah amir mar!
haha.