Looking For A Partner!!

  • 4
aha.aku berminat ntuk wat duit secara online.sangat2 berminat.tp masalahnya,aku cam busan wat sorg2.lagipun,aku tak brape tau sangat cmne.so,sape2 yang berminat ntuk join aku,bulihlah reply kat komen aku ye.yang btol2 berminat sje la.yang pasti,aku percaya yang kite memang bulih wat duit secara online.cume memerlukan pengorbanan sje la.and aku nak benda neh akan jadi satu benda yang sangat mengkagumkan.hua hua hua.aku memang berangan2 kuat.adui!

eh.tp aku serious tau neh.aku da cube buat satu site.nak tau ape sitenye,dan ape yg akan aku masukkan dalam site tuh,bulihla reply komen.orait?hit me back a.s.a.p!!!


4 comments:

LeeYa said...

hahha..
nak2 jd partner ko..
cm best je...
tp ko buat la sorg2..
aku jd partner shopping jek!
huhuhu

itisrajah said...

jahat giler kau!
adeh!
aku seyes.
kau men2.
aku sekeh laju2 kang.
heh!
yok la???

Rabiatul Adawiyah said...

hajar~ adah bagi award kat hajar~ ekeke~

itisrajah said...

haha.
really?
beshnye!!
tenkiu2..!!
syg adah!!
muah..!!
=x