Jiwang?

  • 8
haha.kadang aku rase aku neh sangat jiwang.towards certain people sje la.bkan smua pon.huhu.madah ah nak smua org.xspesel tau!alahai!ah.aku kan xsuke siti nurhaliza.tp aku macam suke la lagu dia yg baru neh.baru xbaru sgt la.baru2 jugak la.neh video klip yg ade lagunye.dgr beb.layan jiwang!bukan slalu.haha.ade lirik skali.

CINTAMU

Nota cinta lama
Kujadikan lagu
Walau tidak seindah
Bisik kata yang kau beri

Tetap dalam hati
Siang malam menanti
Tak jemu aku 
Dibuai kerinduan

Belum pernah ada… getaran sebegini…
Memang benar aku dilanda…
Cinta kepadamu

Bercahaya hidupku
Dalam taman cinta
Sehingga segalanya seperti pelangi
Kau sambutlah rinduku
Jangan lepas lagi
Ku patri setia 
Seteguh kasihmu buatku.. 

*verse
Kini ku temui
Insan yang ku sayangi
Sentiasa di sisi
Bagai bintang yang berseri
Tetap dalam hati
Siang malam menanti
Tak jemu aku dibuai kerindan

Belum pernah ada… getaran sebegini
Memang benar aku dilanda…
Cinta kepadamu

*repeat chorus Bridge
Satu jawapan 
Engkau berikan
Bisa ku rasa 
Segala rahsia asmara
Kau pesona cinta yang membawa
bahagia…

ah.neh antara lirik2 lagu dia yg aku suke.ngan lagu2 dia skali la.cambesh.mengingatkan aku akan seseorang.aku neh susa sket nak hayati lirik.tp kalau aku rase nak hayati,aku sure hayati btol2.aha.normally bile aku ade probs,sedih sgt ke,happy sgt ke.lebih kurang cmtuh la.aha.layan la ye liriknye.

KAU KU SAYANG

Kau tersenyum 
Ku terpaku 
Cahaya di wajahmu 
Hanyalah untukku 

Sinaran matamu menusuk di kalbu 
Tak mungkin ku melupakan 
Sebegini pengalaman 
Lalu hati pun berkata 
Segala untukmu 

C/O 

Satu masa nanti 
Pasti kau temui 
Tabahkanlah hati 
Jangan lupakan ilahi 

Akan tiba bahagia 
Tak mungkin sendirian 
Terhurai dalam lagu berkumandang 
Dibuai dalam mimpi 
Kau ku sayang 

Segala untukmu 

KESILAPANKU,KEEGOANMU
Besar kesilapanku besar lagi kesilapanmu
Hampa yang kau rasakan hampa lagi perasaanku 
Kau cuba menyatakan aku 
Menbuat kesilapan 
Yang tak mungkin kau maafkan lagi 
Ku tak mungkin kau perlu di sisi 

Besar kesalahanku besar lagi keegoanmu 
Berkali ku beri alasan berkali-kali kau menolaknya 
Kau ingin ku menyatakan 
Diri ini bagai lilin 
Dan terbakar oleh perbuatanmu 

Suasana sepi kini menambahkan bening 
Di dalam hatiku 
Mengadil silapmu biar di jiwamu aku telah tiada 
Di waktu begini diusik kenangan silam 
Yang bertandang 
Lalu ku biarkan 
Ia menabahkan hati ini 

Kekasihku cukup engkau buat ku begini 
Luka ini usah engkau berdarahkan kembali 
Aku masih cinta padamu 
Aku masih setia padamu 
Kembalilah engkau padaku seperti dahulu 

Di dalam rindu ku menangis 
Di dalam kalbu ku terasa 
Teringatmu di kala derita 
Yang memisahkan kita 

Di dalam sedu ku berseru 
Yang terukir di dalam hatiku 
Kekasih bukalah pintu 
Untuk sekali ini 
Aku cinta kepadamu 


8 comments:

LeeYa said...

hahahha...
siti mmg cool dow..

itisrajah said...

huhu.
bile dia bwk lagu2 yg aku nyatakan neh sje,ukeh?
yg lain gua boh-layan!

kacipcrew said...

lol..dislikes jiwang2.. the vid clips is nice coz that time britney still innocent daa

Celestial Being said...

Jiwang? Sejak bile ko minat jiwang neh ?

itisrajah said...

pidi - haha.aku stuju sgt.kan bgs if skang dia mseh innocent.huhu.

amirol - jiwang?haha.aku xreti pon.cume layankan lagu la beb.mak bapak jauh.tuh yang tetibe terjiwang kat mak bapak aku.hihi.

jusz said...

ko jiwang!!
jgn nk bantah
ahaha
pendek jiwang plak~
=p

itisrajah said...

jahat seh jash.
pendek jiwang plak?
cakap diri sendiri ka?
hahaha.
*gelak guling-guling kat jash*

jusz said...

cet
ko r pendek
ckp aku plak
uhuhuh