Hee.Geramnye!

  • 8
bushan la malam neh.huhu.tatau la ngape.semua benda buat pon xjadi.da la nak tgu kol 12 cm lambat nak mati.hoho.weh.korang.sori eh.aku xjiwang la sebenanya.sje jek.neh la payah kalau salah wat statement.haha.lu pk la sendirik!adeh!hoho.ari neh kat uma uti masak tomyam(my febret 4 sure!).hihi.aku ingatkan nak masak sendirik.jap lg cikna datang nak tolong masak.kebetulan dia masak memang sodap.aha.aku ape lg??memberi laluan kepada dia supaya dia dapat masak.hohoho.banyak btol dia masak.satu periuk besau beb!ngan sayur melimpah ruah.wah!Alhamdulillah la.walaupon xrmai yg ade,nampaknye agak laku gak.xhbes lg.mybe esok bulih wat sarapn.sarapan tom yam?haha.ukeh wut!

ah.bile la nak g wat simkad celcom yg baru.huhu.no upax aku tuh ntah bulih ntah tidak la hei.eh.nway,emak dan uti asek tepon uma.rindu mereka!tp kan,sedar xsedar,da lame gak diorg pegi.hoho.seronok la kot ade kat sne.yang kat sini pon,mcm seronok gak bile mak bapak jauh.bebas sikit.cume masalahnye rmai sangat la dak2 kecik yg perlu dijage.aduihai.raihan sangat degil.mcm nak selalu kena pukul.td tengah main game,tibe2 dia datang kat sebelah.berdiri sje.xpasan plak dia xpkai seluar + pampers.hoho.tibe2 sje dgr bunyi air dan terasa basah.ceh!kencing rupanya dak raihan neh!geram xgeram la kan aku!

aku pon menjerit sekuat hati ngan nada marah2.ye la.mane taknye?aku da la baru lepas mandi.seluar bersih2,jap lg kena kencing.geram gile aku!terkejut si raihan tgk aku menjerit2 kat sebelah dia.memang sekuat ati gak la aku jerit.hahaha.pastu hanis yang lap tempat dia kencing.yang paling sedap,modem broadband ain kena kencing!memang parah la.kahkahkah.raihan..raihan..huhu.naseb baik la si ain tuh baik dan memahami dan sukekan budak kecik.kalau dapat kau kencing kat barang aku,memang da kena makan la kau.walaupon aku da kenyang makan tomyam yang banyak sayur,aku panaskan lg tomyam tuh dan letakkan kau ke dalamnye.hua hua hua.

jahat plak aku neh.ah.esok nak g mane eh?eh!xbulih pk nak ke mane dulu.sebab esok kak ecah tade lg.kena pk nak masak sarapan ape dulu.aku ngan ain adalah ketua rumah skang.nak2 lg aku tua bulan dr ain.kire aku la lebih tua.huhu.berat neh nak pikul tanggungjwb.tp kena jadik really cool sebab kalau keco2 kang penat plak.ah.ape yg paling besh ntu buat sarapan ye?ape kata kalau roti sje?huhu.tgk la cmne.baru pk ntuk sarapan.blom lg ntuk makan tengahari.harap2 la dorg xckp lapo.nt xpayah susa2 nak masak.hua hua hua.

semalam baru la tgk CJ7.syok gak la cite dia.banyak pengajaran walaupon ade yg agak karut.aha.bagus2.pandai btol bdk kcik tuh berlakon.jalan cite yg menarik.mcm spontan pon ade.macam sje la.hoho.punye la lame cite tuh da ade.baru berpeluang tgk semalam.adeh!ape la aku.yg penting memang njoy ah tgk.ain ckp dia da tgk 5 kali!hoho.tade la aku nak tgk cite ulang2 smpai 5 kali.muak nak mati!lain la kalau aku yg berlakon.jadik puteri??haha.kuat gak berangan.tp kuat2 berangan aku pon,masih xbulih ditabalkan sebagai queen berangan la!

ukeh la.tgu esok pg.lepas subuh g pasar.balik uma.masak sarapan.tdo!hahahahaaha.


8 comments:

Celestial Being said...

ow.. harian yang agak .. besh kot .. :P ..

LeeYa said...

hahhaha...
ko mmg layak dowh ne kencing...
bagus si raihan tu..
raihan..
nnt akak yg cute nie bg raihan mamam gule2 okeyh!!
ekekkeke...
mari bertepuk tgn beramai2...

Rabiatul Adawiyah said...

hehe~ sian pening nk masak...

okay... erm...
pagi: buat roti sandwich telur ke, atau sardin... buat mee hoon goreng atau nasik goreng

tgh hari: buat lauk sayur masak air~
ikan goreng, dan telur goreng...

petang: buatlah udang masak smbal ke ataupun ikan masak kicap...

sumer, lauk2 yang senang utk dimasak~ selamat mcuba~

itisrajah said...

amirol - nada nganjeng sje.?huhu.besh xbesh sgt la!

leeya - kau memang ah!jahat seh.bukan nak kesiankan aku.huhu.pedih beb kena kencing.

adah - adah!!benar2 memberangsangkan.hehe.suke la dapat resepi baru!nt aja cube.tenkiu2!sayang kamu! =)

jusz said...

sriyes,,
aku stuju sgt ngn raihan tuh
mmg pandai mnilai la die
kecik2 lg dah pandai
wahahaha
nk tanye,,
ko ade rupe lobang jamban ke?
=p

farha ni said...

cuti memang macam tu. hehe

Rabiatul Adawiyah said...

heh~ suka tak bila adah cakap adah tagged aja? suka tak? hehehe... rujuk post tagged by Bella~

itisrajah said...

jash - kuang asam ah kau.tade ah smpai ghupe lubang jamban.cume mungkin pintu tandas??haha.

farhani - tp trok btol smpai kena kencing.wah!!

adah - hee.adah ckp pasal ape pon aja tetap suke!hihi.mekasih,adah! =)