pepijak

  • 1
haa penah tak dengar pepijak? dia macam pepijat. nakal dan annoying. cume bezanya pepijak ni bersifat memijak. terus terang; manusia yang memijak. sifat suka pijak kepala orang. aku memang cukup annoying dengan manusia yang mcm ni. sebab membawa 1001 keburukan nak dibandingkan dengan kebaikan. eh ade ke kebaikan? i don't think so!

kau orang boleh agak kan betapa aku benci dan bengang dan bencinya dengan spesis pepijak ni smpai siap update blog. memandangkan aku skang dah semakin kurang orang-orang yang boleh pinjamkan telinga dan bahu untuk aku, so, aku pilih jugaklah blog untuk cari publisiti murahan dan jaja cerita serta perasaan sendiri kat kau orang smua.

tolonglah kawan2, jauhilah sifat2 pepijak yang memusnahkan kredibiliti kehidupan seharian ni. nak pijak sekali sekala tuh boleh je; cume kalau hari2 tak boleh lah.

hmmmm.

1 comment:

Chik Kyriah said...

Telinga dan bahu aku sentiasa free untuk kau. Kau tau kan?