boys, men, and yang sama waktu dengannya.

  • 1
haiii. aku rasa macam org lelaki nih punye sense of humor is very the unbelievable ke hape. paling lambat matang kot? usha2 fb, da lme nmpak diorang mcm share2 satu video nih.. xterasa nak tgk plak. tapi tetibe hari nih tergerak nk tengok.. and yes, they made me laugh out loud. takdelah mcm out loud gile smpai 3 blocks away can hear me laugh, kn? this is the video, btw.

video

haha dah la super sexy. and i saw a comment asking "bapak sape lah nih??" lol what a legend. well, aku takdelah suke sangat pon gangnam style or psy or people buat video mcm nih. it's just that, when you are alone, and you have no one to chat or anything, this thing can make your day. seriously.

aku rasa cute ohh lelaki cmnih.. lelaki nih kalau dah dduk sekali ngan mmbe2 haa gini ah jadinye. tak ke mana. tak jadi keje. huhu. well, as long as diorang happy ok lah kot? tapi serius, lelaki memang unpredictable. kadang kita expect dia untuk buat A dia buat B. and vice versa. well, i am not very good at explaining. tapi one thing for sure, most of lelaki yang ade kat dunia nih mcm full of sense of humor.

oh ckp tntg lelaki nih, awal pagi tadi aku ade bce 2 news yg relate to valentine's day. well, aku tak smbut, tak pernah, and insyaAllah, takkan smbut wlau ape pon niat aku. berita pertama tentag sorang pempuan cina mati jatuh dr tingkat 6 berjaya times square. banyak sangat cerita. ade yg kate bunuh diri, ade yg kate bf dia tolak, and mcm2 la. well, tak kesah la. ape2 pon, janji Allah, yang bernyawa pasti akan mati bila sampai waktunya.

berita yang ke-2, tentang kematian reeva steenkamp. dia nih merupakan seorang model FHM and i don't even know ape FHM stand for tapi dia model lah. and pakwe dia merupakan seorang gold medalist pelari pecut kot? tapi dia cacat la. mls nk cte pjg sbb aku pon google sndri. reeva nih mati ditembak pakwenye sendiri mse dia nak buat surprise valentine day kat pakwe dia. pakwe dia ingat penceroboh, so dia shoot je lah kot tanpa rasa bersalah. and, akhirnya, begitulah mereka menyambut valentine's day mereka.

Oscar Pistorius and Reeva Steenkamp

ade sebab kenapa tak boleh smbut bnda2 cmnih.. bukan agama melarang tanpa sebab. semuanya bersebab. diorang nih, tau dan boleh fikir dengan logik kenapa. cume, diorang ego kot. hmmm. sme la. semua org pon ade ego masing2. cume, aku harap kita dapat jadikan benda nih sebagai satu pengajaran bersama.

ape2 pon, sbb tengok video yang kat ats tuh, aku pon menulis entri ini. sekian.

1 comment:

Anonymous said...

FHM- For Him Magazine eheheheheeh