da agak da.

  • 2
aku terasa tuh untuk aku.
ditujukan untuk aku.
dan.
aku da agak da yang dia memang akan kate cmtuh.
so, aku tak terkejut sangat la.
susah la.
kang kalau tego, tanak terima.
jangan ingat orang lain bulih jadi sama macam kau.
bulih ade komitmen yang tinggi macam kau.
kita tak sama.
takkan pernah sama.
dan jangan expect semua orang bulih jadi macam kau.
aku mengaku yang aku sedikit cemburu sebab aku tak mampu punya komitmen semacam kau.
walau cmne pun aku cube, komitmen aku mungkin bertambah.
tapi, takkan sama macam yang kau punye.
lagipun, what's the variety kalau da tade perbezaan antara kita dalam hidup?
you are good.
really really good.
tade sape pon bulih sangkal.
tapi, bukan dalam semua benda kau bagus.
macam aku jugak.
macam orang lain jugak.
macam adi ckp, nobody is perfect.
takpe la.
mungkin neh memang cara kau.
aku tak bulih ubah.
tade sape pon yang bulih ubah cara kau melainkan diri kau sendiri.
bukan kau sorang je ye yang bulih cte benda-benda neh kat orang.
aku pon bulih.
semua orang pun bulih.
ukeh la.
tuh je.

p/s : walau bagaimanapun, aku tetap sayang kau.

2 comments:

c H i k said...

sayang kau jugak. sayang sangat.

itisrajah said...

chik - isk2. macam la aku tuju neh kat kau. adeh!