ooooohhhhoooooiiii!

  • 8
ugh.
tak.
bukan.
bukan aku muak atau jemu atau benci atau tak suke atau kecewa dengan theme blog aku skang.
cume, aku rasa da tiba masenye tuk tukar yang baru.
kan da masuk tahun baru.
kan, kan?
azam baru da ade.
cite-cite baru da ade.
semuanya baru.
cume kekasih hati je masih yang lama.
hahahahaha.

teringin nak punye header yang cantik-cantik.
for instance, i love xy's blog header.
cantik dan penuh dengan kebaikan.
kire dalam rate 1-10, aku pilih 11 la.
haha.

takpe la.
nak wat header sendiri memang berterabur la.
tengok je la header aku yang skang neh.
mencacatkan wajah sendiri.
kesian wajahku.
nanti la.
mintak tolong enon ke.
dia hebat design-design neh.
harap-harap dia bagi free je nanti.

nak tukar kaler ape eh blog aku neh?
corak pulak?
background?
hohoho.
nanti la.
aku survey-survey lagi.

beb.
ngantuk beb.
ngantuk!

p/s : kawan-kawan, sila bahagia.




8 comments:

aming said...

gogogo..aja2 fighting..
smga brjya :D

ketupat said...

aku g blog org len pon dak atas nih gak yg komen 1st...

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

wafa said...

wane putih!
hehehe
monyet tu pon comel gak ^_^

aming said...

hahaha...sbb ak suke komen r ketupat..org laen pom dialu2kn tuk komen blog ak gop..giler ak promote ..haha

itisrajah said...

aming - ye. mekasih. aku sentiasa fighting fighting. haha.

ejat - dia kan mat jiwe. pasal tuh kena jadi yang pertama mengomen. haha.

wafa - wane putih eh? menarik jugak. tgk la nt blog neh wane putih. tribute tau! aha. monyet? jadi header ke? haha.

aming said...

eh,ak bru prsan ak da xjd top commentator mu..huhu

elyn said...

hajar, ak nk ko rate blog ak no 7 buleh?ak xnk no 1, 2 mahupn 3.tp ak nk 7!!!!hahahaha..