belog belog cakap sempoi, ke?

  • 2
hoho.
aku rajin sangat on9.
tiap-tiap kali on9 sure bukak blog.
aku tade la rajen sangat update.
namun, aku selalu jugak usha-usha blog orang.
sebab blog orang lagi best la dr blog aku.
haha.
cume, aku kurang rajin nak tinggalkan komen.
aha.


tadi, masuk je blog aku, tengok kat shoutbox aku ade pendatang baru.
bukan pendatang asing ye.
pendatang tak asing lagi!
hehe.
dia ajak masuk blog dia.
join blog tuh.
nak tau blog ape?
neh dia.

CLUB BLOG BICARA SEMPOI

MALAYSIA MEMBER CLUB


aha.
tuan punye blog tuh kate, dia menghimpunkan semua blogger-blogger yang wujud skang neh.
terbaik!
kalau korang nak fofularkan blog korang, or kenal-kenal ngan kengkawan baru, share cte-cte korang, bg pendapat, bg nasihat, dan macam-macam lagi yang bulih mendatangkan kebaikan, yok la sama-sama join blog tuh.
mcm cool, ukeh?

but!
in order to be listed kat blog tuh, korang dikehendaki melakukan 3 langkah mudah.
memang mudah la.
huhu.
  • pasang link atau banner Club Bicara Sempoi kat blog korang.



  • pastu buat posting review tentang Club Blog Bicara Sempoi kat blog korang(macam yang aku ngah buat neh la).



  • yang terakhir, bagi sikit ulasan tentang tujuan korang buat blog.



  • tuh je.
    mudah, bukan?
    sudah tentu!
    hoho.
    so, ape tunggu lagi?
    yok la join sme-sme!
    hihi.

    so!
    untuk review da buat.
    skang, aku nak bgtau nape aku buat blog.
    1st of all, aku memang suka menyanyah.
    jadi, kalau nak tulis dalam diari, penat beb!
    berjela-jela.
    aku penah buat!
    memang siksa.
    jap lagi beberapa minggu lepas tuh, aku tanye la mak aku.

    "mak, nampak tak buku tulis kaler cokelat kat atas meja tuh?"
    "oh, mak da buang. mak ingat da tak gune.
    "mak memang terbaik la mak! sayang mak lebih la! memang dialu-alukan untuk buang pon."
    "aku tolong buang baru nak sayang lebih eh." (dengan selamba tanpa rasa bersalah)

    sabo je la!

    lagipon, aku suke berblog neh sebab bulih share memacam cite ngan orang, ngan korang.
    walaupon ade sesetengah orang beranggapan bahawa berkongsi cerita peribadi dalam blog tah hape-hape.
    tapi, itukan hak masing-masing.
    tak gitu, incik azim?
    hoho.
    ayat azim tuh.

    aku gak suke tukar-tukar template blog.
    bulih belajar coding-coding.
    walaupon tak banyak yang aku belajar, tapi ade la jugak.
    sikit-sikit pon ukeh.
    better than nothing.
    kan?
    aha.

    ukeh la.
    nak tanye tujuan, memang berlambak sebenarnya.
    tp cukup la neh sje.
    jadi, sekali lagi.
    yok la beramai-ramai join Blog Blog Bicara Sempoi! sekarang jugak! =)


    2 comments:

    ketupat said...

    mcm bes..yg tade blog bole join ke?

    itisrajah said...

    ejat - erk? yg tuh aku tak pasti. cube la tanye empunye blog. aha.