Ye La. Aku Dilit Da.

  • 1
Farid, aku telah pon delete post yang kau suruh delete tuh. Huhu. Cmne kau tau benda tuh pasal kau? Adeh! Mestila aku kcik ati dan terkilan bile smua orang nak sokong kau. Kalau dorang sokong aku pon sure kau terkilan punye jugak. Huhu. Kau tuh da la lelaki. Lelaki supposed to be kuat, u noe? Ape la kau neh. Aku nak sedih-sedih pon tak jadi da tau. Adeh! Dan kawan-kawan, aku mintak maap sebab ter'emo' lebih plak. Neh smua salah si Farid tuh. Salahkan dia! Huh!

Pasal mimpi tuh, aku da cite kat kau semuanya. Aku harap kau tak salah faham lagi da. Haha. Nak tergelak aku mase mimpi tuh sbb kau layankan jek aku dgr lagu 'Heartbreaker - Will.I.Am' tuh. Ye la. Kau kan tak suke lagu tuh. Tapi aku peduli ape, kan? Hahahaha. *ketawa jahat*. Dan. Kite kan mmbe baik. Dan aku sangat sayangkan kau. Tak syok kalau asyik gado tau. Isk. Isk. Kau asek ckp aku ego. Aku yang tak ego neh pon ngaku jek la yang aku ego. Sebab layankan kau. Hehe. Eleh. Kau pon slalu layankan aku jek, kan? Haa! Skang padan ngan kau! =P

Dan Farid, kite sama-sama suke Chipsmore, kan? *bile nak makan sama-sama mcm dulu ye*. Rindu btol la. Huhu. Yang penting, kau memang pahit. Sebab kau pon tau aku tak suke manis, iye x? Lebih baik yang pahit dari yang manis. Oh, Si Hitam Manis! Hitam? Sensitif x? Hahahahahaha. Aduh. Kesian kau. Hehe.

Da la. Aku test esok. Cepat bace post neh. Lepas kau bace, aku dilit. Da bace gtau aku tau. Jangan wat diam pulak. Da ah tak pernah nak komen kat blog aku. Ceh! Ukeh la. Nak tdo da neh. Nanti msg aku! Wasalam.

1 comment:

Nor Dzailin said...

sila jwb tag anda d blog sy..
time ksh..
=)