Meja Study Aku.

  • 10


Aku nak kuiz esok. Tak study lagi. So, smbil lepak sambil dgr lagu Lucky Laki tuh, aku pon snap ah meja blajar aku kat UTM neh. Hoho. Serabut la meja aku. Tiap-tiap kali pon memang serabut juge. Hehe. Cume, ade something yang wat mata aku tenang kat situ. Teka apa? Jangan tanya aku. Jawapannya - RAHSIA. =)

10 comments:

EpPieY said...

eh laptop kiter samer..ader jodoh nih..

hahaha..

meja aku lagi serabut la kot..ngn wayar speaker, wayar printer,wayar television, berselirat sana sini.hahaha....

terry bogart said...

ko tau x...org macam ko.. yg dalam blognya..asyik tulis "rahsia' @ 'rahsia kerajaan Uganda'...kena buang laut tau x!!!!
he2
-aku suka lagu blog ko...besh

Anonymous said...

laptop kite same

-iliaisyah-

itisrajah said...

eppiey - kan aku da ckp dr awal. kite memang ade jodoh. kau baru nak caye? eleh! wayar tv? nak kena saman dak eppiey neh. huhu. tp seyes meja aku lg serabut la. aku amek belah kiri sje. sbb blah kanan meja aku memang compang camping nak mati. horror la weh!

terry bogart - eh. cepatlah buang laut. i love laut much much, u noe? hehe. smpai ati nak buang laut. lemas kang. aku pon suke lagu kat blog aku. ehem! tgk la blog sape. haha.

ili - awak. nape gune Anonymous? hehe. seyes neh laptop sme? wah! kalau cmtuh, laptop kau mesti sangat cantik dan bergaya seperti tuannya, kan? hihi. nt kite tukar laptop la. nak tgk laptop sape besh lg. =)

EpPieY said...

aku pon baru nak pecaye jer nih..tapi macam pelik la plak..

huhuhuhu,,,

banyak la..aku tak pecaya kiter ada jodoh...

betegor saper pon tak penah...wawawa..

muahahaha.. said...

errr...
ak rsa ko suka dok kt mja ko sbb dkt ngn ak...
meja ak kn lg comey sbb tu ko rsa tng kn.......
cuma ada dnding ja...
kn3....
lallalalla

itisrajah said...

eppiey - eh. arituh kan kau tego aku. bukan arituh. tp semalam. haha. terkejut juge aku bile kau tego. =)

nik - hahaha. kadang-kadang aku rase kau mcm ngarut. tp kadang-kadang aku rase mcm betul jugak kot nik. haha. poyo.

the_m said...

ape yg tenang nye tu?

ketupat said...

tah pe2 r ko ja...ade gak lucku laki tuh lagi..yok p endon

itisrajah said...

m - haha. kau memang nak korek rahsia aku eh. aku tetap berdegil. ia rahsia! =)

ejat - endon? yok!! haha. aku da submit borang bandung. mak aku sokong tinggi-tinggi. cayalah! sayang mak! sayang ejat juge!