Lupakan Yang Sedih. Meh Jawab Tag. =)

  • 5
Yang neh tag dari Amir. Lama da dia tag aku. Cume aku jek tatau. Sebab dia tak bgtau aku pon! Hish! Tak kesa la. Yang penting, aku jawab jugak. Nah Amir. Aku jawab tag kau. Aha.

1 - Anda rasa anda HOT?
Haha. Hot la jugak kadang-kadang.

2 - Upload foto kegemaran anda.
Yang neh antara kegemaran aku la.



3 - Mengapa anda suka foto ini?
Sebab aku HOT?? Haha. Taklah. Sebab Jannah yang snap gambo neh tym kat Matrik dulu. Jannah, rindu! =)

4 - Bila kali terakhir anda makan Pizza?
Tak berapa nak ingat la bile. Tapi, da lama gak la. Huhu.

5 - Lagu terakhir yang anda dengar?
The World's Greatest - R Kelly.

6 - Apa yg anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Makan Muruku Ikan sambil minum teh yang Syaza buat sambil YM dgn Syaza dan Faiznur.

7 - Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?
HOTTIE???? Hahaha. Tade. Saya bangga dengan nama saya. Cintalah nama saya!

8 - Tag lagi 6 orang :
i. Nurul Hidayat
ii. Hidayah
iii. Syaza
iv. Eppiey
v. Xylene
vi. Amirol


9 - Sape no 1 bagi anda?
Kawan mase kat Jenan dulu dan dia sangat cantik!! Suke! Haha.

10 - Orang no 3 ade hubungan dgn sape?
Err..?? Tade siapa. Tapi dia suke tah kat sape-sape jek!

11 - Kata sesuatu berkenaan dgn no 5.
Dia tersangatlah comey! Kecik jek budaknye. Rajin study. Result gempak. Jeles! Padahal aku mls study! Huhu.

12 - No 4?
Section mate aku tahun neh. Dia sangat bersemangat tym blajar kat kelas. Dan dia ade blog. Blog dia BEST!

13 - Siape org no 2?
My rumet! Dia baik, bagus, pandai, teratur, dan semua yang baik-baik dan berlawanan ngan sifat dan sikap aku. Huhu.

14 - Bagi pesanan kepada org no 6.
Weh, aku rindu! Haha. Awek sehat x? Ehem!

Fuh! Agak panjang juge. Penat jugak aku menjawab tag kau neh Amir. Adeh! Ah. Kepada yang kena tagged tuh, sila-sila ah menjawab ye. Aha. =)

Yang neh plak Dayat yang tag. Thanks, Dayat! Terharu. =) Neh aku jawab ur tag.

Firstly: If you've been tagged, you must write your answers in your own blog and replace any question that you dislike with a new, original question.

Secondly: Tag eight people. Don't refuse to do that. Don't tag who tagged you.

Who sleeps in bed next to you?
Ade 1 bear besar. Chik bagi pinjam. Ngan bantal coklat yang Pa'e bagi. Ngan tuala pink kecik.

Have you ever lied to a teacher to get out of a deadline?
Tak sure. Macam penah. Haha. Ish. Ish. Terok aku neh rupenye!

What kind of books do you read?
Buku Blog? Hoho. Macam-macam. Seperti SOLUSI. Dll.

Best day of the week?
Everyday! Eh. Tidak. Selasa. Kelas penuh nak mati.

What's really creepy?
Ditinggalkan oleh kawan-kawan. Disisihkan oleh kawan-kawan. Dikhianati kawan-kawan. Apa-apa yang berkenaan dgn kawan-kawan la.

Who is your celebrity crush?
Nak Eminem bulih? Sbb mulut dia nakal la! I like!

What's your current fandom/obsession/addiction?
Tom yam, tom yam, tom yam.

What are you listening to right now?
Bunyi kipas angin dan bunyi clicking on Dayah's mouse dan bunyi guruh yang sangat memeranjatkan!

What websites do you always visit when you go online?
Gmail, Blogger, Google.

What was the last thing you bought?
Nasi putih, lauk ayam masak kari bersama kentang, dan sedikit sayur kobis. Semuanya sejibik mcm ape yang Syaza makan!

What was the cutest thing you've seen today?
Gambar seseorang dalam dompet.

Does the weather affect your mood?
Mostly. Macam sekarang neh la. "Hujan macam tahu hati saya."

What is your zodiac sign?
Capricorn.

Do you want to learn another language?
English; sebab tak penah improve. Japanese; sebab da lama tinggalkan, rindu! Arabic; bahasa Quran.

5 things you can't live without.
Islam, family, kawan-kawan, tom yam, jam tangan Q & Q.

If you could meet anyone now, who would you meet?
Baby yang baru lahir ari tuh. Hidung aku da terbau baby da neh.

What's something you'd like to say to someone right now?
Emak, mau balik!!

What are you looking forward to?
Projek besar ngan Dayah, test OOP esok, assignment OOP yang kena submit Senin neh, test Network Rabu depan, njoy di Pesta Konvo, balik uma, cium baby.

Say something to the person who tagged you:
Cantik, baik, bijak, berwawasan, amek law, nak duit yang banyak. Haha. Kan? Kan? =)

Nurul Hidayat
Hidayah
Syaza
Eppiey
Xylene
Amirol
Amir
Allia


Ukeh. Sampai di sini saja. Skang aku mau study plak. Doakan semoga aku bulih jawab OOP esok ye! =)

5 comments:

cHik said...

Ingat x?.mase pesta konvo yang lepas kite jln same2..uhuu..tp kali tak dpt..haa..angah konvo t pown aku tak dpt nak adakan dri..utm kedekot cuti!.bwek!!

EpPieY said...

yer2 ingat!!

cHik said...

waaa..tp aku tak ingat palk bile aku jaln ngan ko eppiey.

cHik said...
This comment has been removed by the author.
EpPieY said...

itu la..aku pon plik...

ko cuba ingat betol2..