Entri Melampau.

  • 7
Pity Daya. Nampak macam tak sihat. Sian dia. Syaza pon sme. Aku harap mereka cume sakit yang biasa-biasa. Semoga cepat sembuh ye kawan-kawan.

Cakap pasal kawan. Cakap pasal kawan. Cakap pasal kawan. Nak kawan, kawan la. Tanak kawan, ala, kawan la jugak! Haha. Tak la. Tak paksa. Tanak paksa. Tapi, aku mintak tolong. Kalau tak suka aku, jangan tunjuk kat depan orang lain. Aku malu. Aku neh kan pemalu orangnye. Huhu.

Test da abes. Macam biasa. Semua macam - "..Macam-macam ada..!". Bikin bingit ini telinga. Bikin panas ini hati. Bikin runtuh ini jiwa. Huhu. Aku selalu salahkan soalan. Tapi, patutkah aku? Tak kesa la. Sebab kadang-kadang soalan memang mengarut. Pasal tuh jawapan aku pon mengarut jugak. Tapi aku peduli ape, kan?

Eh. FB tuh mcm leceh jek. Tah ape-ape la.

Kalau aku banyak duit. Kalau aku jutawan berganda lebih dari 1 juta kali, aku nak belajar untuk suka shopping. Tapi, aku cume nak g 2 kedai baju yang utama, beberapa kedai kasut, dan semua kedai beg yang ade. Kedai baju tuh, nak Somerset Bay dengan East India Company. Gile lawa baju mereka! Dan harga mereka juge! Yay untuk mereka! Tapi serious. Eh. Dua rius. Memang cantik. Sangat! Kalau kasut nak Clarks, bulih? huhu. Scholl pon ukeh. Walaupon kadang-kadang nampak macam mak-mak. Tapi aku tetap suke. Kire jadi mak sebelum waktunya la. Tuh pon kalau akan tibe waktunye la. Aha. Hobi baru aku adalah mengumpul beg. Tatau kenapa. But obviously, memang tengah obsess dgn beg. Selalu cuci mata sje la. Eh. Eh. Bukan beg balik kampung, ukeh?

Ramadhan hampir tiba. Oh. Tak sabar. Selamat menyambut kedatangan Ramadhan semua!! Selamat datang Ramadhan! =)

P/S : Post yang agak berterabur - based on ketegangan otak yang melampau-lampau. Hati melonjak ingin pulang. Harap maklum. Harap maaf. Sekian, terima kasih. Assalamualaikum.

7 comments:

::[si putihpurple]:: said...

wahh!!!
ak mlmpau entry ini..
penim kepala ini..
sume anti klimaks..haha;D

eh..i suke kmpul beg jgk..n suke kasut clarks jgk..roxy pn cool..hee ^___^

slmt mnyambut ramadhan n_____n

EpPieY said...

aku suka kumpul tedy bear!!!

itisrajah said...

si putihpurple - sbb ngah serabut la yang jadi anti klimaks. haha. wah! sama neh. nanti kalau ade beg lebih dan kasut clarks lebih, da bulih po kat sini da. hihi. terima kasih atas ucapan selamatnya. selamat menyambut ramadhan kembali. =)

eppiey - seyes neh eppiey? jgn main-main.

lyndadyana said...

tq yer..
t sudi2 la jwab lg..
hehe..

itisrajah said...

lyndadyana - hehe. welkam. insyaAllah akan jawab kalau ditagged lagi! =)

green said...

huhu..ak da semkain sihat..

itisrajah said...

daya - haha. alhamdulillah. bagus-bagus. =)