Programming Curik - Curik.

  • 2
Sekarang neh sebenarnya aku sedang stdy C++. Oh. Bengong. Esok Programming seh. Hello, final! Haha. Namun dengan senang hatinya aku curik2 mase programming ntuk post kat blog neh. Rasa mcm da lama plak x post. Eh, pagi neh bola jam bape? Huhu.

Aku tatau la cmne cara aku stdy C++ neh. Nak tgk slide, tp mcm berlambak sgt plak. So, aku decided untuk bace through buku tebal berganda karangan Tony Gaddis neh la. Huhu. Layan. Nmpak agak menarik, Sayang. Saya hampir jatuh cinta. Kerana saya tidak mahu gila, saya berhenti semeta. Hoho.

Tadi sempat wat blog walking sekali ngan Pa'e. Hihi. Seronok juge. Sempoi2. Eh2. Nak bgtau! Tadi baru dapat Tshirt SCJ yang kitorg tempah kat Amin. Wah! Agak cntik. Saiz M. Wah! Agak besar. Hoho. Sue kate mcm nak g kawad. Ukeh la kot. But now ngah bz. Tunggu lepas final la ye Sue? Hehe.

Ukeh la. Mau smbung study. Marah programming neh aku curik masa dia lama2. Eleh. Kalau dia curik masa aku lama2 xkesa plak? Ceh! Ye la. Aku gerak sekarang. Sampai nanti ye semuanya. Saya meniggalkan diri sekarang. Salam sayang dari saya, Pencurik Masa Programming.



2 comments:

aminx said...

hahah..
baek mu order jubah je..
yhaahah..
sem dpan kita tmpah skaf plop..
hahaha.

itisrajah said...

amin - ade jubah? seyes? aku nak betul2 kang. terkincit2 nak carikkan. huhu.