I'm Back. Oh, So What?!

  • 3


Alhamdulillah. Sekarang keadaan aku sudah semakin membaik. Nampaknya aku lebih elok daripada hari-hari yang sebelumnya. Terima kasih, Allah kerana masih memberikan aku nikmat rasa bahagia menjadi hamba-Mu.

So far, macam-macam jugak perkara yang berlaku sepanjang aku tidak berblogging neh. Rindu? Ye. Sangat rindu. Sangatlah. Hehe. Cume tuh la. Mood utk post ape2 tuh kureng. Tapi aku selalu gak drop by blog korang yang update blog. Bagus2. Teruskan usaha. Semakin hari semakin banyak wujudnya blog2 yang sangat memberangsangkan minda. Oh. I like! =)

  • 20042009 - TITAS (Done!)
  • 21042009 - Software Engineering (Done!)
  • 24042009 - Computer Organizational & Architecture - (Done!)

Ukeh. Tuh senarai paper yang telah dilalui. Payah memang la. Tapi Alhamdulillah. Sebab da habes pon. Tade la serabut sangat pale aku neh. Jadi, tinggal 3 paper lagi. Cepatlah habis dengan segera. Aku bukan ape. Cuma xsabar nak habeskan sisa2 yang tinggal neh. Hehe. Sem neh terasa agak cepat berlalu.

Dan oh! Assignment smuanya selesai sudah! Walaupon pelbagai rintangan dihadapi, aku dan kawan2 berjaya mengharunginya dengan tabah. Dan kami akhirnya berjaya meng'submit' assignment yang tak seberapa. Aha. Yang paling berharga, ilmu tambahan dan juge kenikmatan tomyam bile dihirup waktu pagi yang gelap. Haha.

Ukeh la. Aku ade beberapa benda baru yang teringin sangat nak dikongsi bersama. Nanti aku post lagi. Salam sayang buat semua. =)


3 comments:

Yoyo said...

wah baru perasan kamu dah berblog kembali!
welcome back! :DD
x best jugak rasa hari tu bila hajar ckp xnk update lama²

itisrajah said...

Sys Sapura - hihi. thank you. thank you. kite pon rse cm xbesh. tuh yg x diam lme2 tuh. =)

umi said...

weyh aja amek CO gak eh?
amacam?
best x?
aku sengal gile blaja benda tuh..
cm sejarah pon ader..
baca sahaja..