Semalam Di Luar.

  • 2





Kami ke City Square semalam. Hoho. Tapi baru dapat wat post ari neh sebabnye semalam keletihan shopping la kononnye. Huhu. Ukeh. Jalan2 biasa. Rmai sangat warga asing. Aku rase da macam kat negara org la plak. Hui. Bagi aku, dunia luar negara aku adalah pada hari Ahad kerana sangatlah ramai orang2 bukan tempatan. Aha. Gelagat yang aku paling suka tgk, 'Photo Shooting'! Ahaha. Diorang tuh, memane sje amek gambo. Kengkadang aku naik pelik. Tah mane2 pon jadik. Janji amek gambo. Ala. Kadang2 bukan orang2 luar sje. Orang Malaysia pun sama jugak. Aku pun sama. Tapi kadang2 la. Tengok musim. Aha.

So, teman Pa'e shopping tapi macam aku yang shopping. Huhu. Lepas g CS, g JJ Taman Universiti plak. Lepakking n makaning kat sne. Asek kat Johnny's la yang penting. Huhu. Seperti biasa, sesak nak hbeskan makanan. Hui. Tapi Alhamdulillah sebab dapat gak habeskan nasi putih dan ayam masak black pepper aku. Fuh! Kenyang gile. Ah. Kitorg gak xlupe beli sushi. Banyak gak. Tp sedih sebab tade sushi kentang tuh la. Teringin sangat. Yang tuh paling sodap! Hui.

Ukeh. Ari neh ade perarakan Maulidul Rasul kat KP. Tapi aku xtrun pon sebab xbngun. Huhu. Kepenatan shopping semalam la katekan. Isk3. Walaupun aku nak sangat g Maulud tuh. Hem. Ah. lagi satu. Aku heran dan pelik dan ajaib apsal aku xbulih masuk dashboard kat blog aku yang kat wordpress tuh. Hangin neh! Hish! Da xbulih nak post ape2. Slalu gak problem Wordpress neh. Aku ingat slalu Blogger saje yang wat problem. Ceh!

Tidak mengapalah. Yang penting, SE kami sudah mahu tamat. Hehe. Seronok gak buat SE dengan grup aku. Diorang sangat besh. Fadh, Victor, Belal, n Zaireel. Overall ukeh2 sje. Esok nak try tnjuk kat Dr Dayang. Tengok ape impression dia nt. Kitorg buat hentam sje. Tah btol tah tidak gune EA tuh. Harap-harap ukeh la tuh. Jangan last2 minit kate kena reject plak. Nahas kitorg nt. Huhu. Ukeh. Jumaat neh ade test COA. Ape yang pasti, aku tak stdy COA lagi. So, aku tak bulih menyanyah banyak2 n lame2. COA under maintenance. Haha.

2 comments:

aminx said...

waaa..si dia pom ade?
mmber ak berkenan kat si dia tu..
hahahaha..

itisrajah said...

yang mane satu weh?
nt aku smpaikan.
haha.