Layout Mengong!

  • 9
wah!gile penat dok meng'edit' layout ntuk blog neh.tade la chntek.tp agak puas ati la sebab lame gile dok mengerjakannya.wah!da ah ngantuk nak mati.huhu.enon,mekaseh kerna telah meminjamkan sebentar laptop kau bg aku print screen ntuk blog aku neh.hihi.terhutang budi gak la.aku byr ngan kepek pisang.makan smpai kenyang,ukeh?hihi.ini hasil dr laptop kau.



ngehehe.AINUN,ngape kau xsuke aku panggil kau 'enon' ye?kan manis name tuh.huhu.ape la anda neh.kalau smua org panggil kau ainun,aku tamau panggil ainun.nak panggil name yg lain.mase tuh aku ckp nak panggil kau basyir kau tamau plak.bile aku panggil enon pon kau marah.hish!pelik bin ajaib binti weird.tah gapo2 muh neh.ukeh.berbalik kepada tajuk.aha.!
amacam hasil print screen aku tuh?hehe.berkat kerajasam yg telah diberikan oleh enon.

ah.lg satu.mekasih gak wat 'devilock_0603' kerana telah bersusah payah(ye ka..?) ke sana ke mari bertanyakan tentang cmne cara sebeno nak print screen neh kat kengkawan dia.hehe.mekaseh bebanyak.nt datang kp,aku blnje kepek pisang.kongsi ngan rumet aku,ukeh?hihi.aha.layankan la ngan wi-fi ktc yg sengal(bak kate kau) tuh!ingat!kalau nak line yg baik,dok kp meh!hihi.

ukeh la.rasenye,da mse ntuk tdo.lgpon,td da lege lepas melaburkan sedikit saham di bank terkemuka bersebelahan ngan bilik aku.huhu.hui!agak menggembirakan jugak la.hehe.yg penting,*e*a!!!hahahaha.chow sin chi!salam.





9 comments:

Mr. Besot said...

suke ea ko tido cm kt pic tuh-

itisrajah said...

hehe.
memang.
tp,kau pon sme gak,kan?
eleh!

gula-gula said...

ait..aritu layout lain skrg dah tuka?

bgs2..

truskan usaha memperfectkn blog anda..

(gmbr depan blog tu ttiap hari update ea?hehe)

enche treq said...

huu...
awat yg xcenter neh..
penin mta melihat..

itisrajah said...

ntuk gula-gula : mekaseh.gmbo?ye la.arap2 diri ini dpt rjen2kan diri ntuk tukar gmbo tu ari2.hehe.

ntuk enche treq : adeh!tolong la aku meng'centerkannya.dia cam da fixed ah.tulun..tulun!! =)

enche treq said...

senang ja nk bg center...
hg pkai ja layout stended...
kt lbeh mudah dn dap mta memndang..
hak3.

itisrajah said...

ceh.
penat aku dok melayan layout sendirik!
nak soh tukaq layout stendet?
hang kejam!

Aswad said...

apa motiv bakround tu ek?
leh bgtau x?
:D

itisrajah said...

notif eh?
butir2 mutiara 'pink' yg dahulunya putih.
setelah sekian lama,ia menjadi pink.
menunjukkan ia mengamali kehidupan.
haha.
ye kot.
huhu.